Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Да живеем добре заедно

10 причини да си вземете коте

Искате коте? Чудите се дали да си вземете? Ето 10 предимства на това да си имате коте вкъщи:

  1. Мъркането на котките е един от най-успокояващите звуци на света. Дотолкова, че може да помогне да се преодолее безсънието.
  2. Най-сладкото усещате е, когато котетето ти се сгуши в теб. Така те показват своято привързаност.
  3. Котките са чисти животни.
  4. Котките са независими и въпреки че са силно привързани към своите стопани, не се нуждаят от постоянно внимание. Обожават игрите, енергични са и пъргави, затова игрите с тях са много забавни.
  5. Заемат малко място и се чувстват комфортно дори в по-малки апартаменти.
  6. Ако им приготвите достатъчно храна и вода, можете да ги оставите цял ден у дома, няма да имат нищо против. Разбира се, много ще се радват, когато вечерта се приберете и им отделите повече време за игра.
  7. Котките са много любопитни създания, много обичат да опознават света, което води до много забавни ситуации и доставя удоволствие.
  8. Котките умеят да се привързват към своите стопани. Така само за няколко минути от домашни любимци стават членове на семейството.
  9. Ако имате коте, много бройните клипове в интернет за ще ви бъдат още по-смешни и ще предизвикват неспирен смях и веселие.
  10. Котките помагат за намаляване на стреса, освен това, ако до вас има коте, никога няма да бъдете самотни.

Съветът на Нестле

Нашата библиотека за породи котки може да ви помогне да опознаете различните породи, за да изберете коя котка е най-подходяща за Вас. Можете да разберете повече за историята на породата, характера, здравословните и хранителни нужди на purina.bg

Подобни статии