Експерти

Жоро Иванов

Жоро Иванов

Активност до:

31.12.2018

Профил

Професия: шеф-готвач
За мен: казвам се Жоро Иванов и съм Президент на Евро-Ток България от създаването на асоциацията у нас. Завършил съм Френския Кулинарен Институт в Ню Йорк, САЩ. Имам над 35 годишен опит в кулинарното изкуство, 20 от които натрупах в чужбина. Вярвам, че уменията и креативността ми могат да провокират вкуса и на най-претенциозните клиенти.

Теми:

Само регистрирани потребители могат да задават въпроси към ескпертите.

Въпроси и отговори:

Празниците са неделима част от нашето ежедневие. Абсолютно задължително е да се спазва балансиран режим на хранене, който да включва разнообразни продукти например, всички видове туршии,печени или задушени зеленчуци, млечни продукти, риба, месо-говеждо-свинско-дивеч. цитрусови плодове, ядки. Изключването на определен вид храна понякога е свързано с хранителни алергии, но ако всичко е наред, препоръчвам през този сезон – зимата, да се наблегне на калорични храни, които да дават енергия на организма.